LJUBITELJI POTTERA, POZOR: U nedjelju igramo KOZu: Harry Potter Edition!

U nedjelju, 18. prosinca, s početkom u 19 sati u prostoru kluba Metropolis na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik 10 održat ćemo svoj prvi kviz posvećen svijetu malog čarobnjaka koji nas je počeo fascinirati još tamo početkom ovog tisućljeća.

“Jako smo sretni što vam možemo predstaviti našu KOZu: Harry Potter Edition!”, poručuju organizatori te dodaju: “Pod vodstvom jednog od duhovitijih bezjaka Gorana Vugrineca Goca okupit ćemo se na ovoj kvizaškoj fešti znanja o svijetu koji je još tamo u nagužvanom vlaku između Manchestera i Londona početkom devedesetih počela razvijati J. K. Rowling. Pripremili smo vam više od stotinu pitanja, raznovrsne i izazovne kategorije i, u suradnji s dragim nam sponzorima, zbilja lijepe nagrade za one najuspješnije i najsretnije među vama.”

Kviz se igra u ekipama, a svaki tim može se sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana. Ulaznica se naplaćuje 20 kuna po natjecatelju, a svoje mjesto na prvoj Harry Potter KOZi možete rezervirati na ovaj način:

Brojne nagrade omogućili su vjerni sponzori Pickbox, HBO, KSET, Roomescape by Fox in a Box, Paintball FLEKA, Tehnički muzej Nikola Tesla, Muzej prekinutih veza, Nextbike, Zmajska pivovara i Maraska, uz mogućnost naknadnog predstavljanja još pokojeg odličnog asa iz rukava. ?

Dakle, u nedjelju je prvi KOZa: Harry Potter Edition kvizu!

Foto: Press/KOZa

Komentiraj