LJETO JE PROŠLO, ali radovi dalje traju! Evo na kojim mjestima su mogući veći zastoji u prometu

Radovi - tramvajska pruga
Foto: ZG express

Zbog izgradnje i rekonstrukcije Radničke ceste, sutra od 11 sati do 9. listopada do ranih jutarnjih sati, bit će onemogućen pristup naselju Petruševec iz smjera novoizgrađene privremene prometnice.

Obilazni pravac za pristup naselju Petruševec bit će: Radnička – Novi Petruševec – Črnkovečka – I. Petruševec i obratno.

Zbog sanacije priključka odvodnje u Ulici Pavla Radića ispred k. br. 33, do 5. listopada do 20 sati zauzet je dio kolnika, a prometuje se jednim prometnim trakom. Ulica Pavla Radića ispred k. br. 33 bit će zatvorena za sav promet od 6. listopada u 7 sati do 7. listopada u 20 sati.

Jurjevska ulica, na dijelu od Ilirskog trga do Mlinarske ulice, do 8. listopada zatvorena je za sav promet zbog uređenja kolnika i nogostupa. Obilazni pravac je: Mesnička – Streljačka – Tuškanac – Jurjevska i obratno.

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u Vlaškoj ulici, do 7. listopada, na dijelu od Kamaufove ulice do Petretićevog trga, između 22 i 6 sati zauzima se jedan prometni trak, a prometuje se po slobodnom dijelu kolnika. U preostalom vremenu zauzet je samo prometni trak namijenjen isključivo za vozila javnog gradskog prijevoza putnika, a prometuje se nesmetano.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here