KUTIJA ŠIBICA stigla do samog kraja, sutra na rasporedu veliko finale

KUTIJA ŠIBICA stigla do samog kraja, sutra na rasporedu veliko finale

Najveći malonogometni turnir regije ulazi u samu završnicu a nakon četvrtfinala na Štefanje u već tradicionalno prepunoj maloj dvorani Doma sportova poznate su momčadi koje su se plasirale u polufinale dok ćemo sutra saznati nove pobjednike 48. izdanja MNT Kutija šibica 2018. powered by Coca-Cola.

Veliko četvrtfinale je donijelo i nekoliko iznenađenja pa su tako na sedmerce ispali branitelji seniorskog naslova MNK Cvjetno Poliklinika Milojević od kojih je spretnija bila momčad Quattro Leones koja je imala sjajnu podršku publike u dvorani. Dalje u polufinale seniorskog dijela turnira su se plasirale i momčadi CB Doberman, Big Bang i Dribling, a jedna od tih momčadi moći će se pohvaliti titulom pobjednika kultne Kutije šibica.

U veteranskom dijelu već prije su ispali prošlogodišnji osvajači Matan Nekretnine Senjak a nakon četvrtfinalnih okršaja u borbu za naslov ići će bolje momčadi iz polufinalnih utakmica između PromotionPlaya i Gladnih očiju te riječkog Ridenta i AK Sigeta.

Ženski turnir u u četvrtak nudi okršaj ekipa Graničar1 i Apexa koje igraju za treće mjesto dok je u petak na rasporedu finale koje je u repriza prošlogodišnjeg finala. Naime, igraju ga osvajačice Kutije šibica 2017. SC Flegar Splat, predvođene Tihanom Nemčić koja im se priključila nakon završetka polusezone na Sardiniji, i djevojke iz ŽMNK MC Plus DC Grzela Futura Dental.

Utakmice se igraju u Domu sportova uz izravan televizijski prijenos polufinalnih seniorskih te finalnih seniorskih i veteranskih utakmica na HRT 2. Pobjednicima su osigurane i bogate nagrade pa će tako osvajačima seniorskog dijela pripasti novčana nagrada u iznosu od 60 000 kuna plus 31 500 kuna u uslugama ustanove Upravljanje sportskim objektima te će na dvomjesečno korištenje dobiti sponzorski automobil BMW X1.

Najbolja veteranska ekipa dobit će novčani iznos od 20 000 kuna i, 19 500 kuna u uslugama Ustanove.

Fond ženskog turnira je na prijedlog gradonačelnika Milana Bandića prošle godine udvostručen pa će pobjednicama pripasti iznos od 12,500 kuna te 10 650 kuna u uslugama Ustanove.

Ulaznice za polufinale i finale mogu se kupiti po cijeni od 10 kn i vrijede samo za jedan dan. Djeca do treće godine starosti ne plaćaju ulaznice. Ulaznice za Kutiju šibica se mogu kupiti na blagajni Doma sportova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here