JEZERO JARUN: Kao stvoreno za sadržajan i aktivan obiteljski boravak u prirodnom okolišu

Jezero jarun - Rekreacijsko-sportski centar Jarun
Foto: sportskiobjekti.hr

Za jezero Jarun, odnosno Rekreacijsko-sportski centar Jarun, s pravom se može reći da je kao stvoren je za sadržajan i aktivan cjelodnevni obiteljski boravak u prirodnom okolišu.

Na njegovu području izgrađeno je mnoštvo sportskih terena za profesionalne i rekreativne sportaše – regatna staza, biciklističko-rolerska staza, trim staze, igrališta za nogomet, košarku, boćanje, skate park itd…

Također, moguće je besplatno uživati na nizu terena i igrališta na kojima se uz sportske aktivnosti mogu družiti cijele obitelji. Tako je moguće besplatno zaigrati odbojku ili rukomet na pijesku, mini golf, stolni tenis, badminton ili kuglanje u visećoj kuglani.

Jezero jarun - Rekreacijsko-sportski centar Jarun
Foto: sportskiobjekti.hr

Pridodate li tome činjenicu da je uz obale Jarunskih jezera uređeno dva i pol kilometra šljunčanih plaža, te da je cijeli prostor RSC Jaruna povezan kilometrima pješačkih i biciklističkih staza uz obilje prostranih livada i hladovitih šumaraka jasno je kako za kvalitetno provedeno vrijeme u prirodi ne trebate napuštati metropolu jer kompletnu ponudu možete pronaći na Jarunu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here