Izložba ‘Nikola Tesla – Mind from the Future’ proglašena najboljim regionalnim eventom u 2017.

Nikola Tesla – Mind from the Future
Foto: Press

Real grupa, full service agencija za tržišno komuniciranje i produkcijska kuća projekta Nikola Tesla – Mind from the Future osvojila je dvije ATTEND nagrade koje se dodjeljuju najboljim regionalnim događanjima.

Na trećem izdanju RSVP festivala, okupilo se više od 300 event stručnjaka iz Hrvatske i regije. Nakon dvodnevnih predavanja i panela u području event managementa, festival je zatvoren dodjelom ATTEND nagrada, čime su proglašena najbolja događanja u regiji u 2017. godini.

Od 8 kategorija u kojima se dodjeljuje nagrada, multimedijski izložbeni projekt Nikola Tesla – Mind from the Future, odnio je pobjedu u dvije – proglašen je najboljim eventom u 2017. godini te najboljim kulturnim eventom u regijim, a nagrade su preuzeli Hrvoje Markešić i Maja Dujlović iz tima produkcije izložbe.

Projekt Nikola Tesla – Mind from the Future, autorice i kustosice Helene Bulaje Madunić, kojem je glavni cilj pozicionirati Teslu kao hrvatsku kulturnu baštinu, promovirati i potaknuti umjetničku izvrsnost, originalnost, inventivnost i primjenu najnovijih tehnologija u područjima vizualne umjetnosti, realiziran je kao uspješan primjer javno-privatnog partnerstva Real grupe i Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Multimedijski izložbeni projekt u Meštrovićevu paviljonu može se razgledati sve do 20. ožujka 2018. godine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here