Epson predstavio nove projektore za kućno kino

epson-projektor

Tvrtka Epson danas je u Zagrebu, u sklopu sajma Zagreb AV Show, koji se održava u hotelu Sheraton, predstavila nove modele video projektora za kućno kino.

Epson je vodeći proizvođač video projektora u svijetu još od 2001. godine i tržištu nudi modele za kućne korisnike, urede, obrazovne institucije, konferencijske dvorane, za oglašavanje u maloprodaji te za ostale primjene.

U suradnji s partnerskom tvrtkom Sigma Audio Koncept iz Zagreba Epson je na sajmu demonstrirao rad novog vrhunskog video projektora za kućno kino EH-TW9300, a prikazan je i povoljniji model EH-TW7300. Novi modeli, a tu je još i EH-TW9300W s podrškom za bežično emitiranje sadržaja, obiluju novim značajkama: funkcija 4K poboljšanja, podrška za medije UHD Blu-ray i za HDR (high dynamic range) te motorizirani objektivi s memoriranjem pozicija.

Funkcija 4K poboljšanja (4K enhancement) donosi novu kvalitetu teksture i razlučivosti, bez obzira prikazujete li originalnu 4K sliku ili podižete definiciju slike iz Full HD 1080p razlučivosti.

Sva tri modela donose nevjerojatnu definiciju, jasnoću slike te najdublje nijanse crne boje zahvaljujući izuzetno visokom omjeru kontrasta do 1.000.000:1 (EH-TW9300 / EH-TW9300W) te objektiv sa 16 leća.

Modeli EH-TW7300, EH-TW9300 i EH-TW9300W omogućuju svakodnevno gledanje filmova na velikom ekranu tijekom sedam godina, uz minimalno održavanje. Motorizirana optika omogućava preciznu i jednostavnu montažu uz 2,1x optički zoom, motorizirano izoštravanje i pomak objektiva od ±96,3 posto okomito te ±47,1 posto vodoravno.

Jednostavno je namjestiti reprodukciju filma baš kako je režiser zamislio uz pojednostavljenu promjenu omjera slike, jer projektori mogu pohraniti deset pozicija leće. (M. Petković)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here