DONESI ODLUKU, POKRENI SE! Najbolja i najpopularnija škola trčanja u gradu upisuje nove polaznike!

Trčanje - Škola trčanja Trčaona
Foto: Goran Marinov

Današnji tempo života često nas toliko zaokupi da se zaboravimo posvetiti sebi. U takvoj situaciji najbolja odluka koju možemo donijeti zasigurno je zdraviji i aktivniji život. No kako napraviti prvi korak?

Odgovor je zapravo jednostavan – posvetite se trčanju!

Trčanje je aktivnost koja ne pita za godine ili fizičku spremu. Svatko može početi trčati, s tim da bi, za postizanje optimalnog učinka i eliminiranje mogućnosti ozljeda, najbolje bilo s trčanjem početi pod stručnim nadzorom.

Trčanje - Škola trčanja Trčaona
Foto: Goran Marinov

Jedna od mogućnosti koja se nudi Zagrepčanima je Trčaona – škola trčanja i nordijskog hodanja, koja je upravo otvorila upise u svoju osmu sezonu.

Treninzi su namijenjeni odraslim početnicima koji žele donijeti pametnu odluku i učiniti nešto dobro za sebe. Program škole trčanja traje osam mjeseci i postepeno uvodi u svijet trčanja.

Osmišljen je tako da se kreće od samih osnova kao što su tehnika trčanja, tehnika disanja, odabir opreme te svega onoga što je potrebno znati prije nego krenemo aktivnije u trčanje.
Trčaona nije samo trening već i druženje, motivacija i građenje samopouzdanja svakog polaznika.

Informacije o upisu te lokacijama i terminima treninga mogu se pronaći na internetskoj stranici www.trcaona.hr te na Facebook (www.facebook.com/trcaona/) i Instagram (www.instagram.com/trcaona/) profilu Trčaone.

Trčanje - Škola trčanja Trčaona
Foto: Goran Marinov

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here