DONACIJA: Odjeća Kamenskog za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi

DONACIJA: Odjeća Kamenskog za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi
Foto: Zagreb.hr

U kući za mlade Da život imaju, koja djeluje u okviru Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, danas je predana donacija odjeće za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi koju je nabavio Grad Zagreb, a izradile članice udruge Kamensko. Odjeća je namijenjena mladima koji su smješteni u Caritasovim kućama u Dubcu i na Trešnjevci.

Pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić izrazila je zadovoljstvo zbog ove zajedničke akcije kojom se pomaže djeci. 

“Grad Zagreb je poznat po tome što sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama, što pomaže onima kojima je pomoć potrebna, a posebice mladima”, rekla je pročelnica, napomenuvši da s Caritasom Grad ima dugogodišnju dobru suradnju. 

“Na ovaj način prenosimo poruku da zajedno možemo puno više dobroga napraviti, dodala je uz zahvalu vrijednim članicama Kamenskog koje su s ljubavlju izradile odjeću”, dodala je Romana Galić.
 
“Naše iskustvo nas je promijenilo i od tada nastojimo što više pomoći”, naglasila je predsjednica udruge Kamensko Đurđa Grozaj te dodala: “Za ovakve akcije nam je potreban partner, a ovu donaciju, najveću do sada, omogućio je naš partner Grad Zagreb. Nadamo se da će se ovi mladi ljudi dobro osjećati u odjeći koju smo sašile.”
 
“Drago mi je da smo se okupili u ovako lijepoj prigodi, rekla je ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije Jelena Lončar te zahvalila Gradu i članicama Kamenskog na odjeći za mlade koji borave u njihovim kućama. 

“Naši korisnici će uživati u ovoj lijepoj odjeći koju su sašile vrijedne članice Kamenskog. Nadam se da će biti još ovakvih akcija za dobrobit naših štićenika”, dodala je ravnateljica Caritasa.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here