BUNDEK I JARUN: Nezaobilazna mjesta okupljanja Zagrepčana nude najam terena

Jezero Jarun iz zraka
Foto: Suradnik13/Wikipedia

Dolaskom lijepog vremena SRC Bundek i RŠC Jarun postali su nezaobilazna mjesta okupljanja Zagrepčana i njihovih gostiju.

No, jeste li znali da je u tim gradskim oazama moguće unajmiti prostor (teren) za organiziranje sportskih, glazbenih, kulturnih i drugih događanja?

Bundek je prvenstveno zamišljen kao oaza obiteljskog druženja koja građanima omogućava boravak u prirodi uz različite vrste rekreacija (šetnje, nordijsko hodanje, trčanje, rolanje, biciklizam, odbojka i rukomet na pijesku, roštiljanje, ribolov) te nudi i tri dječja igrališta u ljetnoj sezoni na njemu se provodi i niz zabavnih, sportskih i kulturnih događanja gdje je organizatorima na raspolaganju i pozornica za 2500 gledatelja.

Jarun je namijenjen organizaciji raznoraznih programa i događanja za najrazličitije skupine posjetitelja od najmlađih, preko učenika i studenata, poslovnih ljudi i tvrtki pa do programa i sadržaja namijenjenih umirovljeničkoj dobi.

Tako je moguće uzeti u najam zemljišta za različite prezentacije, promidžbe, koncerte i sportska događanja, vjenčanja, obiteljska druženja, krstitke… Postoji mogućnost promidžbe proizvoda i usluga, organizacija Dana firme za tvrtke, team buildinga, ali i postavljanja reklama na reklamne panoe ili dijeljenja letaka jer veliki broj posjetitelja svakodnevno prolazi Jarunom i uočava reklame.

Pored najma zemljišta u komercijalne svrhe (moguće je unajmiti zemljište za postavljanje montažnih objekata, štandova, šatora, za snimanje filmova, serija i spotova…) u ponudi je i najam sportskih terena i rekvizita kako za pravne osobe tako i za građane rekreativce.

Tijekom cijele godine na oba objekta za sigurnost posjetitelja se brine zaštitarska služba, a za vrijeme ljetne sezone spasilačka i liječnička služba.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here